Despre noi

 

Salonul Beauty Ville a fost inaugurat recent din dorinta noastra de a veni in sprijinul clientilor cu o oferta variata care va satisface cele mai mari exigente la preturi avantajoase. Suntem o echipa de profesioniste cu vasta experienta in domeniu si mult entuziasm  pentru munca ce o desfasuram.

Impreuna am reusit sa cream un ambient relaxant, prietenos pentru clientii nostri unde ne dorim sa se simta rasfatati.

Va stam la dispozitie cu experienta si pasiunea noastra oferindu-va o gama larga de servicii: coafor, manichiura-pedichiura, masaj, cosmetica, make up, extensii gene, frizerie…

Ne recomanda in mod special straduinta noastra ca prin look-ul final sa descoperim si sa  punem in valoare trasaturile cele mai frumoase si mai nobile pe care fiecare client/a le poseda.

A fi frumos si a avea grija de tine inseamna respect pentru tine si pentru ceilalti, asa ca nu mai sta pe ganduri, fa-ti o programare  si vino sa ne cunoastem !

 

Mainile sunt desigur cartea noastra de vizita zi de zi, mereu la vedere, atingand ceva sau pe cineva. Indiferent care este alegerea ta: manichiura simpla, frantuzeasca, semipermanenta sau ceva inedit, vom realiza in mod creativ o manichiura care va fi apreciata si de cei mai pretentiosi.

(Dora Miron – Tehnician unghii – 0748-797.420)

 

Machiajul se adapteaza in functie de trasaturile chipului cu care lucrezi, vom tine cont de dorintele tale, evenimentul sau ocazia pentru care te pregatesti si de stilul vestimentar abordat astfel incat make-up- ul sa se incadreze in look-ul unitar in mod armonios.

(Cristina Duma – Estetician | Make-up – 0745-244.384)

 

Ajută la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generală a organismului, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, dar şi elimină tensiunile articulare, stimulează limfa, detensionează muşchii contractaţi, echilibrează sistemul nervos, calmându-l şi stimulându-l.

(Iulia Brancea – Tehnician maseur & intretinere corporala – 0740-555.769)

 

Vom analiza impreuna si iti vom propune cele mai potrivite stiluri de coafura de la cele mai simple la cele mai complexe, casual, elegante sau romantice pentru ca tu sa fii stralucitoare.

(Florita Baritchi – Coafor | Frizerie – 0752-643.364)